Разведряване не бих очаквал, управлението е сложно, няма да се

...
Разведряване не бих очаквал, управлението е сложно, няма да се
Коментари Харесай

Христо Иванов: Управлението е сложно, не бих очаквал разведряване

" Разведряване не бих очаквал, ръководството е комплицирано, няма да се промени ".

Така съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява връзките с ГЕРБ. Според него обаче фактът, че към този момент има диалог, е добра вест.

" Не виждам проблем да има документално фиксиране на поетите задължения ", сподели още Иванов.

От неговата групировка обаче настойчиво заобикалят термина " съдружно съглашение ", до момента в който Бойко Борисов и ГЕРБ упорстват тъкмо за такова съглашение.

Иванов сподели, че вижда опция да се приказва по 7-те точки, сложени от " Продължаваме промяната - Демократична България " пред ГЕРБ.

" Виждам опция да приказваме по тях, да стигнем до съгласие, че когато имаме обща стратегия дружно би трябвало да гласуваме. Когато сме се разбрали за регламента за избор на регулатори да си съблюдаваме ангажимента - конкретна пътна карта за конституционна промяна ", изясни Иванов.

Той съобщи, че " ротацията е част от целия пакет от ангажиментите, фундаментална част от опцията да съществува това ръководство, никой от нас не я е поставял под въпрос ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР