Разведен баща, отказал да върне сина си след свиждане остава

...
Разведен баща, отказал да върне сина си след свиждане остава
Коментари Харесай

Закопчаха мъж, нападал полицай в Монтанско

Разведен татко, отказал да върне сина си след рандеву остава в ареста в Лом. Мъжът от село Долни Цибър, нападнал и блъснал с пестник служител на реда. Случката е станала в събота вечерта към 20,30 часа, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Около 20 часа служителите на реда в Лом получили сигнал от незабавния 112. Той бил подаден от жена от Козлодуй. Тя съобщила, че някогашният й брачен партньор, който взел дребното им момченце за деня, не го е върнал в разпоредения от съда час. Майката уведомила оператора, че най-вероятно бащата и детето се намират в село Долни Цибър. Според закона той следвало да го вижда всяка първа и трета събота до 20 часа.

Криминалистите разкрили мъжа и момченцето в дома им, само че бащата отказал да го върне. Той се разярил и под въздействието на алкохола нападнал униформения. Забил му един пестник в лицето и траял да го бие и да ругае. Също по този начин в следствие нанася удар в региона на ръцете на служителя, с което оказва опозиция против орган на властта, изпълняващ отговорности по запазване на публичния ред. Полицаят обаче съумял да се измъкне и му щракнал белезниците. Задържан е за период от 24 часа.

По случая тече следствие. Детето е предадено на майката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР