Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към

...
Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към
Коментари Харесай

Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

Развълнувани сме да обявим, че Binance публично се причисли към FIDO Alliance, една от най-влиятелните и най-големи асоциации, фокусирани върху създаването на стандарти за засвидетелствуване без ключова дума.

Ние се ангажираме да предоставим на нашите консуматори най-високо равнище на сигурност и улеснение като член на този влиятелен съюз, оповестиха от компанията.

Какво значи присъединението към Fido Alliance за потребителите на Binance

Също по този начин имаме удоволствието да съобщим, че Binance скоро ще интегрира пароли, с цел да подобрим сигурността на нашата платформа. Ключовете за достъп са основани на стандартите FIDO и работят като мощни, устойчиви на фишинг заместители на пароли. С пароли потребителят може бързо и безвредно да влезе в голям брой уеб сайтове, приложения и устройства с локално биометрично позволение. Binance ще предложи на потребителите по-сигурно и рационализирано преживяване благодарение на пароли на нашата платформа, без да прави компромис със сигурността.
Ключовете за достъп ще бъдат чудесно допълнение към нашите съществуващи функционалности за сигурност, които включват многофакторно засвидетелствуване (MFA). Ние се стремим да предоставим на нашите консуматори най-хубавото комерсиално преживяване, като в същото време празим техните активи в несъмнено и безвредно.

Става дума за фокусиране върху потребителите

Нашето участие във FIDO и идното внедряване на ключове за достъп ще покачат доверието и увереността на потребителите при потребление на услугите на Binance. В крипто света това е извънредно значимо, защото ние демонстрираме възходящата му зрялост. Ние поставихме основите за възстановяване на преживяването на потребителите в Binance, тъй че следете за още актуализации, до момента в който подобряваме сигурността и функционалността на нашата платформа.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР