Развълнувана жена се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да

...
Развълнувана жена се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Ексцесии и истерии на детско състезание в Пловдив

Развълнувана жена се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да изкаже терзанията си от изискванията, при който се организира надпревари по джудо за деца в спортна зала " Олимпиада " в Пловдив. Репортер на Plovdiv24.bg отиде на място, с цел да ревизира каква е ситуацията.

Жената, която пожела да остане анонимна и се тормози да застане пред камерата ни, показа пред репортера ни, че в залата е извънредно задушно и родителите са обезпокоени за децата си и ги извеждат отвън залата. При съществуването на толкоз хора на едно място и неналичието на пресен въздух, граничи с полуда.

Репортерът на Plovdiv24.bg съумя да беседва с шефа на залата, който също пожела анонимност, само че изясни, че уредник на събитието е клуб " Гладиатор ". Също по този начин, в течение на диалога той разясни, че в залата в действителност липсва система за изстудяване, а има налична единствено за отопление.

Родителите с съображение са обезпокоени, защото е ненормално събитие с толкоз доста деца да се организира при извънредно високи температури.

Дали поради всеобщото напрежение или заради лични причини, нервите на една майка не са издържали и си е разрешила да се държи извънредно нападателно с детето си, описват част от присъстващите. Хората са се пробвали да й създадат забележка, само че са получили само озлобен отговор.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР