развали рахатлъка на намиращото се на брега на Тиренско море

...
развали рахатлъка на намиращото се на брега на Тиренско море
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта версии за убийството на българката Ани в Калабрия

скапе рахатлъка на намиращото се на брега на Тиренско море калабрийско градче Белведере Маритимо и хвърли в паника жителите му.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден стана ясно, че.

Българката Анелия Димова
Тя живеела непрекъснато в Белведере Маритимо от март тази година, като с цел да се устоя практикувала разнообразни занаяти, прекомерно евентуално и най-древния.

Както твърди изданието „ Кориере каузи Калабрия “, сънародничката ни е била открита от карабинерите в градчето след анонимно позвъняване на техния дежурен телефон.

Разследването се координира от прокурора Пиер Паоло Бруни от трибунала на близкия град Паола, а отпред на следователския екип е капитан Андреа Масари от локалната казарма на Корпуса на военизираната полиция, оповестява в..

Работи се по версията за преднамерено ликвидиране най-вероятно на персонална сантиментална основа, само че не се изключва то да е резултат от търкания с тукашната проведена престъпност след несполучлива спекулация с трафик на дрога или на бели робини.

През тези часове силите за сигурност вършат обширен обзор на всички камери в старинния център на Белведере Маритимо, където живеела убитата българка, разпитват и лица, с които тя е контактувала приживе.

А що се отнася до хвърлянето в паника на жителите на градчето на брега на Тиренско море, то те са обезпокоени от обстоятелството, че наскоро там е била убита по същия нечовечен метод и по-късно изгорена бразилската жрица Силвана Родригес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР