Развалени яйца продват във видински хранителен магазин, оплака се местен

...
Развалени яйца продват във видински хранителен магазин, оплака се местен
Коментари Харесай

Потресаващо! Ето каква гадост си купи мъж от супермаркет във Видин /снимки/

Развалени яйца продват във видински хранителен магазин, оплака се локален гражданин във фейсбук. Тодор Желязков от Видин в събота решил да напазарува от супермаркет от веригата „ Моят магазин “ в мола в крайдунавския град.
Когато се прибрал с покупките у дома обаче останал неприятно сюрпризиран. Първото яйце, което счупил от кората, било покрито с мухъл. Когато строшил и 10-те яйца от опаковката, се оказало, че всичките са такива. Видинчанинът не повярвал на очите си и на това, че е позволено да се продават хранителни артикули в подобен тип.
„ Такива яйца купих през вчерашния ден от магазина в мола. 10 броя. Всички са такива. Купих и акула. Като я размразих 30% беше вода. Аз повече няма да стъпят в тоя магазин “, написа Тодор Желязков във Facebook.
Под фотосите, които е разгласил в обществената мрежа хората изричат възмущението си. „ Те са за съд, това е разпространяване на салмунела. Как може “; „ Каква е тая гадина “; „ Така като виждам.....ако беше изчакал още ден - два можеше да имаш пиленца “, гласят част от мненията.
Мъжът подал и сигнал в Комисията за отбрана на потребителите, които преглеждат случая.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР