Разузнавателната общност в САЩ разглежда възможността трите мистериозни неидентифицирани обекти,

...
Разузнавателната общност в САЩ разглежда възможността трите мистериозни неидентифицирани обекти,
Коментари Харесай

Белият дом: Загадъчните летящи обекти може да не са били опасни

Разузнавателната общественост в Съединени американски щати преглежда опцията трите мистериозни неидентифицирани обекти, свалени от американски изтребители, да са били свързани с комерсиална или друга незлонамерена цел, сподели през днешния ден Белият дом, представен от Ройтерс.

Говорителят на Белия дом по националната сигурност Джон Кърби съобщи пред кореспонденти, че Съединени американски щати към момента не са открили изрично произхода на трите обекта. По думите му повече може да се разбере, в случай че и когато отломките бъдат събрани, само че частите са в труднодостъпни региони – в замръзналия север и езерото Хюрън.

Според него няма данни трите обекта да са свързани с китайска стратегия за шпионски балони. На 4 февруари американски изтребител смъкна китайски балон край крайбрежията на Южна Каролина след прелитането му над Съединени американски щати.

Кърби удостовери, че изтребителят, свалил обекта над езерото Хюрън, е пропуснал задачата с първата ракета, която е паднала във водата.

При отсъствието на друго пояснение той сподели, че разследващата общественост преглежда опцията трите обекта да са били балони, “свързани с някаква комерсиална или доброжелателна цел ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР