Разузнавателната общност на САЩ поиска от чуждестранни шпионски агенции да

...
Разузнавателната общност на САЩ поиска от чуждестранни шпионски агенции да
Коментари Харесай

ЦРУ и чуждестранни разузнавателни агенции са атакували незаконно 26 сътрудници на Тръмп преди 2016 г. Твърдения за тайно споразумение с Русия: доклад

Разузнавателната общественост на Съединени американски щати изиска от задгранични шпионски организации да следят 26 сътрудници на Доналд Тръмп в навечерието на изборите през 2016 година, което провокира изказванията, че акцията на някогашния президент е била в скрит план с Русия, съгласно отчет.

Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренан разпознава и показа задачите на сътрудниците на Съединени американски щати за шерване на разследваща информация в по този начин наречените организации „ Петте очи “ – организациите за събиране на разследваща информация в Съединени американски щати, Обединеното кралство, Канада, Австралия и Нова Зеландия – съгласно отчет, оповестен в понеделник на Shellenberger's Public Substack.

Докладът на самостоятелните публицисти Майкъл Шеленбергер, Мат Тайби и Алекс Гутентаг не е доказан от The Post. Те се базират на голям брой неназовани източници, в това число такива, близки до непрекъснатата комисия по разузнаването в Камарата на представителите, ръководена от конгресмен Майк Търнър (R-Охайо).

Офисът на Търнър не отговори на желан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР