Разузнаването на НАТО предупреди командването на блока за възможни тестове

...
Разузнаването на НАТО предупреди командването на блока за възможни тестове
Коментари Харесай

Американските стратези са шокирани от маневрите на атомната подводница Белгород

Разузнаването на НАТО предизвести командването на блока за вероятни проби на безпилотния подводен уред " Посейдон ". Докладът на спецслужбите се отнася за придвижването в Карско море на многоцелевата атомна подводница " Белгород ", която " чайниците " на Запад от време на време назовават ​​ " Паладин на Апокалипсиса ", а експертите от НАТО - Оскар-II. Не са изключени пробни изстрелвания на подводния нуклеарен дрон, който можем да назовем " Мечът на Апокалипсиса ".

„ Посейдон “, като лисица, се промъква незабелязано. Сателитите с инфрачервени датчици в Съединени американски щати не виждат какво се случва в морските дълбини. Руските подводници са проектирани да отделят минимална топлота и да се движат тихо със скорост към 100 километра в час, написа италианският вестник Repubblica, представен от РИА Новости.

Военният специалист, полковник в оставка Михаил Тимошенко счита, че е безсмислено да се приказва за вероятни нуклеарни опити с детонация на подводен дрон:

- Първо, това е скъпо, и второ, това ще докара до доста неща, защото тестването на нуклеарни оръжия във всички среди: подземен, под вода и във въздуха е неразрешено. Има „ Договор за възбрана на нуклеарни опити в атмосферата, космоса и под вода “, или Московски контракт, подписан през 1963 година в Москва, а подземните опити на нуклеарни оръжия са неразрешени от 1996 година

В този случай може да са просто морски тествания. Тогава ужасно, за какво не. Просто пускаме подводен дрон с безграничен обсег. Единственият въпрос е по какъв начин да го управлявате и по какъв начин да се свържете с него, а той би трябвало да бъде решен в процеса на тестване.

" СП ": - Във връзка с тези морски тествания незабавно пораждат някои асоциации. Например, неотдавна в Балтийско море имаше детонации на нишките на газопроводите. И надлежно дали „ тези зли руснаци “ не желаят да взривят нещо в отговор? Дори в случай че ние, както е доста евентуално да кажат, сами „ взривихме “ личните си газопроводи.

„ Какво, по дяволите, е отговорът! “ Там по Северните потоци дронове съвсем не са употребени, допускам, че са работили живи бойни плувци, тъй като дълбочината не е доста огромна. Дроновете имат ниска скорост, те надали ще изтеглят заряд от тротил зад себе си на въже. Те са за напълно разнообразни цели.

" СП ": - Многоцелевата атомна подводница " Белгород " е аналог на " Курск ". Припомняме, че морският съд с нуклеарен мотор се разруши в Баренцово море през август 2000 година Така че стартирането на подводница „ за тестване “ е обвързвано с тези трагични събития. Ще се повтори ли сходно нещо или командването си е направило заключения?

- На " Курск " имаше планувани подготвителни стрелби с по този начин нареченото " дебело " комбинирано торпедо. Какво има за изпитаване? Знаем по какъв начин работят.

Водородният пероксид работи в парно-газово торпедо и има наклонност да изтича. Може да попадне на повърхността на маслото и когато моторното масло реагира с водороден прекис, се отделя топлота, по-късно пожар и експлозия на заряда. Най-вероятно там събитията са се развили по подобен сюжет.

Няма връзка сред сегашните проби и случая с торпедото преди 20 години. Правенето на паралели не е доста уместно...

Президентът Владимир Путин за първи път разгласи създаването на " Посейдон " в послание към Федералното заседание през 2018 година Според него сходни дронове могат да бъдат оборудвани както с стандартни, по този начин и с нуклеарни оръжия, което ще им разреши да поразяват разнообразни цели, в това число авионосни групи, брегови укрепления и инфраструктура.

И в този момент членовете на Северноатлантическия алианс получиха отчет от разузнаването, че съветска подводница е изчезнала от базата си.

Разузнавателните организации се притесняват, че Белгород, която транспортира шест безпилотни транспортни средства с нуклеарни бойни глави, ще тества своите торпеда. Но те се опасяват да се опасяват, единствено че няма приключване на информация в англоезични изявления.

Военният специалист Михаил Александров недоумява за какво на Запад взеха решение тъкмо в този момент, че ние ще разположим „ Посейдон “, несъмнено толкоз ги е боязън, че няма накъде повече:

- Добре, че ги е боязън. Може би това се дължи на обстоятелството, че в този момент доста се приказва за потреблението на тактически нуклеарни оръжия. Дори Рамзан Кадиров написа, че " належащо е да се вземат по-драстични ограничения ".

Отдавна споделям, че при започване на спор с НАТО би трябвало неотложно да ги употребявате. Но обстановката се развива по различен метод. Западът нахлува от ден на ден и повече в Украйна, изпраща там съветници и оръжия.

Те правят разузнаване и ориентиране. Специалната интервенция в действителност върви против НАТО.

Зеленски, седнал в антиядрен бункер, чака, че няма да го доближат. Но свръхпрецизният " Кинжал " пробива земната повърхнина на огромна дълбочина и там се взривява. Ако тя носи тактически нуклеарен заряд, тогава бункерът няма да го избави.

Нека тича като заек. Тогава ръководството ще се утежни, може би нашите въоръжени сили ще могат да работят по-ефективно.

" СП ": - Вие говорите за тактическо нуклеарно оръжие, само че " Посейдон " е по-скоро стратегическо оръжие.

„ Тези торпеда могат да се употребяват по разнообразни способи. И като оръжие на апокалипсиса, както писа Politico, за това е належащо да се приготвят кобалтови заряди за 100 мегатона, които да наводнят огромни територии на Съединени американски щати.

Мисля, че в този момент е по-малко настоящо. Например, допустима е офанзива против групи самолетоносачи. Дори не с нуклеарна, а с стандартна бойна глава.

" Посейдон " е много огромно нещо, съгласно разнообразни източници там са сложени от два до двадесет тона експлозиви, никой не знае сигурно. Но в случай че удари, ще пръсне всичко на пух и прахуляк. Ние имаме шест такива торпеда, а американците имат единствено шест групи самолетоносачи, това би било задоволително...

Бивши офицери от армията и флота на Съединени американски щати много постоянно признават, че съветските подводни оръжия съставляват сериозна опасност за Съединени американски щати. Не толкоз от дълго време един от тях, Брент Истууд, също си спомни безпилотните подводни апарати Посейдон.

Този пенсиониран офицер е уверен, че в случай че върху тях бъдат сложени подобаващи оръжия, това най-вече ще изплаши американските военноморски стратези. Руският флот към този момент разполага с мощни сили, само че в този момент на негово разположение е предоставена друга атомна подводница БС-329 " Белгород ", оборудвана, съгласно Истууд, с най-модерното съоръжение досега.

Въпреки че „ Белгород “ е атомна подводница със особено предопределение, тя носи освен безпилотни подводни апарати вид „ Посейдон “, само че и самостоятелни дълбоководни станции.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР