Разузнавачите на Въоръжените сили на РФ в посока Краснолиман се

...
Разузнавачите на Въоръжените сили на РФ в посока Краснолиман се
Коментари Харесай

МО на Русия: Разузнавачите се движат напред в посока Краснолиман, разширявайки сивата зона

Разузнавачите на Въоръжените сили на РФ в посока Краснолиман се придвижват напред, като редовно уголемяват сивата зона. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ След като подвигнаха хеликоптера, офицерите-разузнавачи стартират разузнаване на бъдещия маршрут на нахлуване на щурмова група. Възползвайки се от изненадата, разследващата група влиза в огневи контакт с съперника преди приближаването на щурмовите елементи. След като почисти опорната точка, групата разузнавачи на Централния боен окръг продължава да се придвижва в тила на Въоръжените сили на Украйна, движейки се напред в Краснолиманско направление на специфичната военна интервенция, като по този метод основава сива зона, изоставена от вражеските войски “, се споделя в изказването

Уточнява се, че преди завладяването на опорния пункт разследващата група е заела наблюдателна позиция. В същото време група напреднали офицери-разузнавачи на ATV скрито напредва към линията на бойния контакт.

" Когато врагът разбере кой му се опълчва, в един миг те стартират да напущат позициите си. Защото към момента се вижда съгласуваността на частите и всичко като цяло. Съответно врагът стартира да се отдалечава от позициите си ", сподели разузнавачът пълководец на рота с позивна Ласкови, представен от Министерството на защитата.

Всяка година на 5 ноември въоръжените сили на Руската федерация означават Деня на военното разузнаване. Първоначално празникът е основан със заповед на министъра на защитата на Руската федерация Игор Сергеев от 5 ноември 2000 година Понастоящем се чества в сходство с декрет на съветския президент Владимир Путин „ За определяне на професионални празници и паметни дни във въоръжените сили на Руската федерация “ от 31 май 2006 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР