Разумният подход е да се реши проблемът през първия мандат

...
Разумният подход е да се реши проблемът през първия мандат
Коментари Харесай

Христо Иванов: България я очаква спирала от нестабилност и нови избори на пролет

" Разумният метод е да се реши казусът през първия мандат - третият мандат е спешен мандат. Нашият фокус е върху първия мандат и би трябвало да поставим старания да не пускаме страната в този бобслей от рецесии. Защото може и пролетта още веднъж да имаме още една серия от избори ". Това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред bTV на въпрос дали от Демократична България биха положили изпитание за основаване на държавно управление, в случай че мандатът стигне до тях.

Според Иванов, в случай че не се сформира държавно управление в границите на първия мандат, страната отива към непрекъснати избори. " В идващия парламент 1/3 ще са силите на остарялото статукво, 1/3 силите на смяната и 1/3 на такива като " Възраждане ", предвижда той.

" Считаме, че страната не би трябвало да се тласка към още по-сериозна рецесия, а това направи Коалицията " Ориент Експрес ", както ние я назоваваме, без да има проект какво следва. ", разяснява Христо Иванов.

По думите му страната е изправена пред риска от още един неуспех в идващия парламент и опасността за още едни избори на пролет.

" Това ли е бъдещето, което ни оферират от обединението " Ориент Експрес "? Вместо да влагаме старания в мъчно създаване на разговор и от ГЕРБ да схванат, че в името на евроатлантизма би трябвало да се трансформират, те се надяват, че опасността " Възраждане " автоматизирано ще ги направи допустими. ", продължи Иванов.

" Българската междинна класа няма да одобри такава непоследователност. Цялото общество видя по какъв начин Слави Трифонов похарчи една година историческо време на България. ", сподели още ръководителят на " Да, България ".

България би трябвало да се ръководи на правилото на вероятното, счита Иванов. " Ние трансформираме изборите в ден на откритите порти, с цел да влязат в политиката изцяло инцидентни хора. "

Коалицията " Ориент Експрес " я е позор да застане дружно. Взаимната им токсичност е толкоз висока, че не смеят да предложат даже ръководител за Народното събрание. Тези хора не са част от решението на България, а част от казуса. В момента те се пробват да си купят европейска индулгенция.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР