Разтревожените фенове на групата Elbow могат да въздъхнат с облекчение,

...
Разтревожените фенове на групата Elbow могат да въздъхнат с облекчение,
Коментари Харесай

Troubled Co-op Live arena най-накрая трябва да отвори след отмяна на поредица от концерти, включително Peter Kay

Разтревожените почитатели на групата Elbow могат да въздъхнат с облекчение, откакто проблематичната Co-op Live arena в Манчестър удостовери, че ще отворено в точния момент, с цел да посрещне групата на сцената.

Новото място е най-голямата закрита сцена в Обединеното кралство и трябваше да отвори през идващия месец, само че беше насила да отсрочи поредност от концерти заради разнообразни затруднения и проблеми. Изграждането на мястото коства към £365 милиона, само че концертите, които трябваше да отворят мястото през април, бяха принудени да бъдат отсрочени заради „ механически проблеми “ и продължаващи строителни работи.

През последните дни почитателите на оглавяващата класациите група Elbow се притеснява, че мястото няма да е готово в точния момент, с цел да излязат на сцената във вторник, 14 май. Някои даже дадоха обещание да им бъдат върнати парите за билети, защото имаше опасения, че мястото няма да бъде отворено в точния момент - не на последно място тъй като концертът беше анулиран, тъй като климатик се разруши на земята от тавана в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР