Разтревожен син съобщава в социалнта мрежа фейсбук, че баща му

...
Разтревожен син съобщава в социалнта мрежа фейсбук, че баща му
Коментари Харесай

Виждали ли сте този мъж? Синът му го търси, в неизвестност е от началото на месеца

Разтревожен наследник оповестява в социалнта мрежа фейсбук, че татко му е в неопределеност от 8-9 юли. Изчезналият мъж по генезис е от Австрия. Синът му допуска, че мобилното устройство на татко му е откраднато, защото непознато лице дало отговор от телефона на изчезналия му татко, поради това нямало по какъв начин да локализират местоположението на възрастния мъж.

Синът споделя още, че татко му не страда нито от алцхаймер, нито от деменция и бил излязъл от София, Симеоново, само че можело да бъде на всички места, даже и отвън София.

Мъжът е разгласен за търсене в полицията и синът му моли, в случай че някой има информация за него, да му се обади на този телефонен номер: 0888602146

Ето и какви написа разтревожения мъж във фейсбук:

" Приятели, татко ми е в неопределеност от към 8-9 юли, като телефонът му е откраднат, най-вероятно /чуждо лице отговори на позвъняването... /. Няма деменция или алцхаймер. Обявен е в полицията, само че в случай че някой има информация, дано се свърже с мен! 0888602146. Благодаря. Според едната версия на индивида, с който се чух, е че купил картата от различен за 10 лева Другата версия е на майка му, която работела за ТИТАН почистването, е намерила телефона в градинка на скамейка, и го е изхвърлила, като е взела единствено картата, да намерила притежателя и да върнела картата... Така че с локализирането по телефон към този момент не може! Търсим в случай че някой го е виждал някъде в София /а кой знае, може и други градове/. За страдание той няма навиците да ни се обажда и да ни успокои, или да каже къде е... а може и да не помни телефона ми... Дано всичко е наред, и скоро да се обади "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР