Разтърсващи кадри показват как такси блъска пешеходец в Голям Манчестър

...
Разтърсващи кадри показват как такси блъска пешеходец в Голям Манчестър
Коментари Харесай

Ужасяващ момент таксито покоси пешеходец, преди да потегли с превишена скорост, докато полицията преследва шофьора

Разтърсващи фрагменти демонстрират по какъв начин такси блъска пешеходец в Голям Манчестър и по-късно потегля с превишена скорост, до момента в който полицията се пробва да намери водача.

Шокиращите изображения от камери за видеонаблюдение демонстрират по какъв начин таксито се пробва да се обърне, където в последна сметка изпраща индивида, който лети в Дийплиш, Рочдейл. Бялата кола първо стопира на тротоара, преди да завие надясно в странична улица.

Но до момента в който пресича кръстовището, човек излиза от тротоара на пътя й. Той е хвърлен върху предния похлупак, преди да падне на пода и да се претърколи по пътя. След това водачът на таксито дава на заден ход, преди да потегли.

За благополучие жертвата не е съществено ранена. Полицията е почнала следствие и споделя, че се вършат опити за следене на таксито. На този стадий няма задържани.

Блъзгането и бягството е станало към 20:20 ч. в четвъртък на кръстовището на Milkstone Road и Ashfield Road в Deeplish. То е снимано от камерите за видеонаблюдение на близкия мага...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР