“Разтърсваща, божествена, изключителна - това са само малка част от

...
“Разтърсваща, божествена, изключителна - това са само малка част от
Коментари Харесай

Разби ги! Новата уникална балада на Ариа остави публиката без дъх

“Разтърсваща, божествена, изключителна ” - това са единствено дребна част от мненията в мрежата за най-новата ария “Закъсня ”, с която Ариа потапя публиката в океан от деликатност и пристрастеност, дружно с гръцкия хитмейкър Триантафилос Хаджиниколау.

 

Любовната балада демонстрира Ариа в нова и завладяваща светлина. Феновете й разясниха, че в никакъв случай до в този момент не са си представяли своята фаворитка да се покаже пред тях толкоз лирична и ранима, само че смяната на певческия й жанр безусловно остави всички без мирис. Те се надяват тя да продължи и с други песни в този жанр, тъй като той прелестно импонира на личността и гласа й.

 

В “Закъсня ” Ариа за пръв път разпростира неподозирана до скоро дълбочина, зрялост и топлина в гласа си, който гали сетивата и ни предизвика да мечтаем. За креативното й прераждане са съдействали и уроците по вокално майсторство, които изпълнителката посещава всекидневно повече от две години., само че близки до нея споделят, че метаморфозата се дължи най-много на театралния опит и увереността, която тя е придобила на сцената.

 

Още по-неочаквано за публиката идва и екранната й колаборация с Треантафилос, който е по-познат като изпълнителя на “По по по ”, “Звъня ти с цел да ти кажа ” и още доста запаметяващи се шлагери.

Столични клюкари подшушнаха, че първата им намира се е състояла в прочут клуб, по време на негово присъединяване. Още тогава той останал покорен от гения и певческия й капацитет, и се зарекъл двамата да запишат дует. Е, по всичко проличава, че фантазиите им са станали действителност.

 

Според участници в мейкинга, той останал удивен от хубостта, харизмата и мощния, пленяващ глас на Ариа. Триантафилос бил толкоз впечатлен от младата попфолк сензация, че освен й предложил своята ария Argouses, която тя записа на български под заглавието “Закъсня ”, само че я предизвикал за същинско креативно прераждане,  с което тя да израсне като жанр, визия и мелодика.

Заедно с него Ариа ще взриви публиката в НДК на 6-ти март, когато ще бъде посетител реализатор на мега изявата му и за пръв път ще показа пред аудитория разтърсващия им дует.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР