Разтърсващ пост на момиче, което получило последното цвете от починалия

...
Разтърсващ пост на момиче, което получило последното цвете от починалия
Коментари Харесай

ЗА ДИЛЯН - Историята на това момиче разплака целия свят! Това, което се случва на рождения й ден, я остави без дъх!

Разтърсващ пост на момиче, което получило последното цвете от умрелия му татко. Всъщност, таткото на Бейли Селърс умрял по кое време тя била на 16 години, само че преди гибелта си, бащата уредил щерка му да получава за всеки собствен рожден ден по едно цвете и картичка, до момента в който навърши 21 година. „ Получих това цвете за 21-ия ми рожден ден и това е последното. Липсваш ми доста баща “.

Студентката от Кноксвил, Тенеси показа, че тази година е изключително сложна, тъй като за финален път е получила подарък от татко си.

„ След гибелта на татко ми, мразех рождения си ден и се опасявах всяка година, тъй като прави този ден специфичен. Бях изключително обезпокоена за 21-ия рожден ден, тъй като знаех, че това ще бъде последната година. Сърцето ми се разруши. Писмото, което получих, беше феноменално и тъжно в това време “, споделя тя.

Баща ми умря, когато бях на 16 години от рак, а преди да почине, той заплати авансово за цветя, с цел да мога да ги получавам всяка година на моя рожден ден. Ами това е моят 21-и рожден ден и това е последното. Ти ми липсваш толкоз баща.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР