Разстреляният Петър Христов всъщност е бившият силовак Пешо Мекицата, чиято

...
Разстреляният Петър Христов всъщност е бившият силовак Пешо Мекицата, чиято
Коментари Харесай

Кой всъщност е Петър Христов?

Разстреляният Петър Христов в действителност е някогашният силовак Пешо Мекицата, чиято компания "Дито " оперираше в охранителния бизнес през мутренските времена.

Самият той пък е бил президент на футболния клуб "Локомотив " Горна Ооряховица, който изпадна при него по неуместен метод с два автогола в последния мач напролет на 1995 година Самият Христов пък се набърка в някакво сборичкване със Сашо Магарето на мача с Левски в Горна, та след това от Герена трябваше да напущат много връзки, с цел да оправят Магарето да мине без последици.

Бивши негови чиновници описват още, че постоянно по избори Христов и съдружници давали на целия личен състав пари, с цел да гласоподават за ГЕРБ!

Скандалният предприемач е обвързван с някогашната силова формация СИК и кръжеца „ Капитал " Петър Христов подвига комплекс за секстуризъм в полите на Велико Търново. Един от най-мащабните планове на предприемача „ Велико Търново Хилс " има за цел да усили търговията с плът в региона и да изпере огромна част от мръсните пари на бизнесмена.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР