Разстрелите на Георги Илиев, Емил Кюлев, Александър Антов и Петър

...
Разстрелите на Георги Илиев, Емил Кюлев, Александър Антов и Петър
Коментари Харесай

Младен Маринов проговори за знаковите убийства

Разстрелите на Георги Илиев, Емил Кюлев, Александър Антов и Петър Христов не престават да тънат в тайнственост, а причинителите на бруталните закононарушения и техните поръчители са безплътна сянка. Обществото, обаче продължава да чака да чака от Министерство на вътрешните работи да разкрие изтезанията. „ Блиц “ потърси мнението на вътрешния министър Младен Маринов. В първата част на изявлението с министър Маринов разговаряхме за незаконните групи, опиатите, контрабандата и кабелните пирати. Във втората част, която публикуваме в този момент, повдигаме завесата на убийствата, които втрещиха България през последните години.

Министър Маринов, през последните години статистиката демонстрира, че над 95% от убийствата в България са разкрити, само че множеството от тях са битови. Ще бъдат ли разгадани, обаче поръчковите разстрели на известни българи като банкера Емил Кюлев и предприемачите Александър Антов и Петър Христов?

- В последните години се следи усъвършенстване на оперативната конюнктура във връзка с разкритите убийства. Основно те са от битов темперамент и са свързани с персонални взаимоотношения и спорове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР