Разстрелът е извършен в центъра на София - пред заведението

...
Разстрелът е извършен в центъра на София - пред заведението
Коментари Харесай

Показен Разстрел На Бул. Витоша В София! Убиха С Куршум В Сърцето Един От Най-Могъщите Босове На Прехода

Разстрелът е осъществен в центъра на София - пред заведението " Up stairs " на бул. " Витоша ".

39-годишният Минев е дошъл час по-рано в заведението с десетината си гардове. На излизане е прострелян и се свлича в ръцете на защитата. Стреснатите охранители качват шефа си в кола и го откарват в " Пирогов ". Лекарите там обаче единствено установяват гибелта му. Руснака е прострелян съдбовно в сърцето.

При огледа криминалистите разкриват, че снайперистът е стрелял три пъти, само че два от патроните попадат в кашпа и в рамката на вратата на заведението. Убиецът е стрелял с карабина с оптически мерник от апартамент на последния етаж на кооперацията над Търговския дом на бул. „ Витоша “. След това посипал с червен пипер жилището, с цел да не могат следовите кучета да " заловен " миризмата му, и се измъкнал през покрива на постройката, напомня Дир.бг.

Версиите за убийството са от почистване на персонални сметки измежду босовете на СИК до преразпределение на наркопазарите. Нито една обаче не е потвърдена и гибелта на Димата Руснака се трансформира в следващото " студено досие ", като следствието е прекъснато.

Кой е Дмитрий Минев?

Дмитрий Русевич Минев е роден на 19 юни 1965 година в Русия, откъдето идва и прякорът му Руснака. Пристига в България при започване на демократичните промени. Руснака става прочут дружно с Красимир Маринов-Маргина към така наречен гангстерска война през 1993-1994 година Тогава Министерство на вътрешните работи ги афишира за търсене и те отпътуват за чужбина. След връщането си в България дружно с Младен Михалев-Маджо и Румен Николов-Пашата основават охранителната компания СИК, която по-късно става застрахователна компания. През 1998 година обаче им е лишен лицензът.

В края на 1997 година Руснака прави компания с Красимир Маринов - " Фаст - Ком ", за заведения, рехабилитация и образуване на надпревари, автосалони и оказионни къщи.

Съдружници на Дмитрий Минев в " Интергруп енд партнерс " са Венцислав Стефанов, Стоил Славов, Милчо Бонев - Бай Миле, Румен Николов - Пашата; Красимир Маринов - Маргина и Младен Михалев - Маджо.

Стоил Славов бе раздран от бомба на 19 януари 2004 година в асансьора на бизнесградата на столичния бул. " Джеймс Баучър ", дружно с още трима души.

На 6 юли 2004 година пък бе похитен синът на Венцислав Стефанов ­ - Димитър. Той е в неопределеност и до момента.

На 30 юли 2004 година бай Миле и петима от гардовете му бяха разстреляни от хора в полицейски униформи. Това стана до момента в който той обядвал в ресторант ­ градина " Славия " в едноименния състезателен комплекс на ул. " Коломан 1.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР