Разследват прокурор заради Пепи Еврото. Оказа се, че обвинителят от

...
Разследват прокурор заради Пепи Еврото. Оказа се, че обвинителят от
Коментари Харесай

Разследват прокурор заради Пепи Еврото

Разследват прокурор поради Пепи Еврото. Оказа се, че обвинителят от районната прокуратура в София Константин Сулев е упрекнат в длъжностно закононарушение. Причината е следствие против някогашния следовател Петьо Петров.

До момента се знае, че в края на май тази година Сулев повдигна обвинявания на Петьо Петров  за насила и за потребление на специфични механически средства за събиране на информация. Понеже Петров не беше открит, с цел да му бъде предявено постановлението, той беше разгласен за търсене.

Преди към два месеца същото това дело е било конфискувано от градската прокуратура. Тя на собствен ред е отменила като незаконосъобразно постановлението за привличането на Петров като обвинен за насила. Причината е, че няма каквито и да са доказателства за осъществено закононарушение. Освен това няма и разпит на потърпевш от принудата.

Малко по-късно Сулев става обвинен за длъжностно. Причината за това е, че той не е направил никакви други дейности по въпросното следствие, с изключение на да се самосезира по изявления.

Отново в окото на абсурда

Петьо Еврото подаде сигнал против европрокурорка. Източници на SafeNews съобщиха, че сигналът към този момент е разпределен на наблюдаващ прокурор и следва да се извърши инспекция.

 Сигнал фотография: bgnes

Според сигнала Петьо Еврото на няколко пъти е давал по 10 000 лв. на шефката на европрокурорите от България Теодора Георгиева. Тя ги получава персонално в митичния ресторант “Осемте джуджета ”. По думите му парите били, с цел да оказва тя въздействия върху избрани досъдебни производства на Европейската прокуратура.

 Сигнал фотография: bgnes

Сигналът е изпратен и до КПКОНПИ и до европейския основен прокурор Лаура Кьовеши.

По данни на SafeNews, Еврото към момента се търси, само че няма данни той да е умрял в ОАЕ, каквато информация беше тиражирана преди време.

Петьо Петров – Еврото е търсен поради следствие на схемата “Осемте джуджета ” за нерегламентирано въздействие в правосъдната власт. Той е някогашен следовател.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР