Разследват пътен инцидент с участието на полицай в Троян. Случаят

...
Разследват пътен инцидент с участието на полицай в Троян. Случаят
Коментари Харесай

Полицай зад волана с алкохол, разследват го

Разследват пътен случай с присъединяване на служител на реда в Троян. Случаят е от тази заран в Троян. Служителят на „ Икономическа полиция” Цветелин Пейковски е отказал да даде проба за алкохол. Полицаят е сниман във очевидно нетрезво положение от пострадалия в случая - 41-годишният Мартин Цветанов.

„ Той се удари в предната ми гума и не спря. Качи се в едни шубраци. Уплаших се. Лъхаше ми на алкохол”, описа Цветанов, представен от Нова телевизия.

Въпреки че служителят на реда не е желал да се търси подпомагане от 112, пострадалият се обажда. Мартин Цветанов дава негативна проба за алкохол с дрегер, до момента в който служителя на Министерство на вътрешните работи - отхвърля тестване.

Пейковски е отведен в полицията, с цел да даде проба на анализатор, защото е отказал кръвна проба. От началото на случая е минал повече от час, съгласно очевидеца. Цветелин Пейковски съобщи, че е станал жертва на събитията. „ Обърнете се към пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Джипът е долу, огледайте го. За мен това беше някаква инсценировка”, сподели той.

Полицаят отхвърли да разяснява за какво е отказал алкохолна проба, а от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Ловеч излязоха с писмена позиция, в която се споделя, че на Пейковски е формиран акт, взета му е книжката публикуван му е ваучър за здравно проучване и направено предложение до министъра за започване на дисциплинарно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР