Разследват го за заплахи и незаконно подслушванеОбявен е за издирванеБившата

...
Разследват го за заплахи и незаконно подслушванеОбявен е за издирванеБившата
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на Пепи Еврото

Разследват го за закани и нелегално подслушване
Обявен е за търсене

Бившата му жена твърди, че той е написал заплашителното писмо до Гешев

Софийска районна прокуратура повдигна две обвиняване на някогашния следовател Петьо Петров-Пепи Еврото. Той ще дава отговор, че от 2018 година до 29.05.2023 година е принуждавал разнообразни лица да създадат нещо срещу волята си, като за това е използвано заплашване, както и че без позволение е употребявано особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация. По непотвърдена информация част от заплашваните били членове на Висш съдебен съвет.

Наказателното разпореждане не е връчено на Петров, тъй като той не бил открит при акцията на ГДБОП в кв. “Драгалевци ” и е разгласен за търсене. Ако бъдат събрани доказателства за друго осъществено закононарушение, обвиняването ще бъде прецизирано и ще се реши дали да бъдат упрекнати и други хора, споделиха от прокуратурата.

Междувременно бе арестуван близкият до Петров предприемач Кристиян Христов, притежател на асансьорната компания “Изамет ”. Бившият собственик на сдружението Илия Златанов твърди, че е бил заставен от Пепи Еврото да трансферира компанията на Христов.

Днес екссъпругата на Петров - Любена Павлова, пък сподели в изявление, че точно някогашният є мъж е създател на писмото със закани към основния прокурор Иван Гешев. Била разпознала стила на изразите в писмото. Тя бе безапелационна, че Гешев в никакъв случай не е ходел в ресторант “Осемте джуджета ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР