Разследват Георги Семерджиев за кражба на дизел от бензиностанция на

...
Разследват Георги Семерджиев за кражба на дизел от бензиностанция на
Коментари Харесай

Разследват Семерджиев за кражба на дизел, свидетел го познал след снимките от катастрофата -

Разследват Георги Семерджиев за кражба на дизел от бензиностанция на автомагистрала " Тракия ", дни преди да аргументи злополуката на столичния бул. " Черни връх ", в която. 

От Районна прокуратура-Самоков - Териториално отделение-Ихтиман оповестяват, че се води следствие след подаден сигнал за кражба на гориво на 3 юли. 

Към момента е открито, че на 3 юли на бензиностанция в региона на 21-ви км на автомагистрала  " Тракия "  е дошъл лек автомобил с германска регистрация и е спрял до колонка за зареждане на гориво. Шофьорът изискал от чиновник резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие водачът си тръгнал, без да заплати.

Незабавно е подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец съобщи, че водачът е точно Семерджиев. Това станало, откакто очевидецът видял публикуваните в медиите фотоси на 35-годишния някогашен футболист. 

Освен това се ревизират данни, че регистрационните номера са издадени за друга кола и че крадецът е бил със светлини със особено предопределение в колата. 

Изискани са записи от камери за видеонаблюдение. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.

След тежката злополука в София беше открито, че в джипа на Семерджиев са открити полицейски лампи, както и палка. От и служителка в Първо районно управление (на МВР), за която се твърди, че има връзки със Семерджиев. Министърът на вътрешните работи  потвърди, че полицайката - а, е " забъркана в тази ситуация " и че " надали има съображение в колата на този човек да има предмети, които се употребяват само от служителите на реда ".

Семерджиев към този момент е с  пет повдигнати обвинявания  - причиняване на гибел на повече от един човек, ръководство на автомобил след приложимост на опиати, потребление на шофьорска брошура,, както и за шофиране с непознати номера в деня на нещастието.

В го остави за непрекъснато в ареста 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР