Разследващото издание Correctiv твърди, че генералният план“ предвижда преместването на

...
Разследващото издание Correctiv твърди, че генералният план“ предвижда преместването на
Коментари Харесай

Протести в Германия поискаха забрана на крайнодясната „Алтернатива за Германия”

Разследващото издание Correctiv твърди, че „ генералният проект “ планува „ преместването ” на до два милиона души в Северна Африка - концепция, взаимствана директно от нацистките проекти от 1940 година за изселване на немските евреи на остров Мадакаскар и обсъжданото през 1942 година „ Окончателно решение ” - геноцидът на евреите в Европа, напомня Военновъздушни сили.

Публикацията на Correctiv изкара през уикенда на улиците десетки хиляди в Берлин и Кьолн, към 35 000 във Франкфурт, минимум 50 000 в Хамбург, „ обединени и решени да не позволим нашата страна и народна власт още веднъж да бъдат унищожени ", както съобщи кметът на града.

Канцлерът Олаф Шолц благодари на " десетките хиляди протестиращи ” и предизвести, че всеки проект за експулсиране е " офанзива против нашата народна власт и от там против всички нас ". Мнозина на митингите показаха паниките си от проекта за депортиране и от набиращата сили AfD. Германски жители с непознат генезис споделяха, че се усещат застрашени и може да изоставен страната.

От AfD настояват,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР