Разследващият жирналист и писател Григор Лилов отново дава различен политиески

...
Разследващият жирналист и писател Григор Лилов отново дава различен политиески
Коментари Харесай

Григор Лилов: Вариантите за управление – партийният партизанлък налива бетона на еднолично управление

Разследващият жирналист и публицист Григор Лилов още веднъж дава друг политиески взор за разновидностите за ръководство след изборите. След изтъкнатите доводи, този път той заключава: „ При такава равносметка се вижда, че партийният партизанлък налива бетона на еднолично ръководство “.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

ВАРИАНТИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ?
.
В анализите си бях показал, че пред страната има две вероятности след изборите
*** с огромна възможност служебно държавно управление на Радев
*** постоянен кабинет минимум с трипартийна, допустима е и четирипартийна настройка
Ето го разпределението на мандатите
ГЕРБ………..68
ДПС………..47
ППДБ……. 39
Възраждане…..38
БСП…………. 19
ИТН…………16
ВЕЛИЧИЕ……..13
.

И надлежно разновидностите за кабинет:

.
***** ГЕРБ+ДПС+ИТН=68+47+16=128
***** ГЕРБ+ППДБ+ИТН=68+39+16=123
*****ГЕРБ+ППДБ+БСП=68+39+16=123
***** ППДБ+ДПС+БСП+ИТН=47+39+19+16=121
***** ДПС+ППДБ+БСП+ИТН=47+39+19+16=121
.

Григор Лилов: Вариантите за ръководство – партийният партизанлък налива бетона на еднолично ръководство 12.06.24 08:13 Силен трус в Гърция, покрай България! 12.06.24 07:50 Бомба в политиката!: Ще има кабинет – Борисов афишира през днешния ден непредвидена от никой формула за ръководство 12.06.24 07:27 Времето на 12 юни полудява – пъклен жеги и жълт код за гръмотевични стихии! (ВИДЕО/КАРТИ) 12.06.24 07:04 Българин се прочу в Швеция и Испания – в Гьотеборг декорира мост като „ лего ” играчка, а в Мадрид направи „ знамение “! (СНИМКИ) 12.06.24 06:45
Освен това никой социолог, анализатор, коментатор до момента не е показал доста значително събитие: даже ГЕРБ, Движение за права и свободи и ППДБ да се обединят, те няма да имат болшинство от две трети за конституционни промени (68+47+39=154)

Както проверявах още при появяването на „ Атака ”, а след това и на „ Възраждане ”, налице са партийни инженеринги на Задкулисието, посредством които се плаши Запада, че има нещо и надалеч по-лошо, с цел да преглътне по-малкото зло и да не спре субсиидиите. Сега с Величието тази опасност се укрепва.
Ако то вероятно се провали, към този момент стартира изстрелването на партия „ МЕЧ ” на пеперудката Радостин Василев, прелитаща от цвят на цвят (сред учредителите на Има Такъв Народ, прелетява в ПП-ДБ, оттова – в придвижване „ Силна България ”, в този момент – МЕЧ) Който има вяра, че подобен човек може да събере над 51 000 гласа, е глупак. Който ме чете постоянно, знае, че десетилетия наред и на всички избори с моите следствия потвърждавам, че огромната имитация на изборните резултати се прави от ЦИК и „ Информационно обслужване ” и те ни вършат на идиоти-
.

Подобен партийно инженерен фокус видяхме със „ Солидарна България ” на „ Ваня Манолова ”

(съзнателно сплотявам Ваня Григорова и Мая Манолова), грандиозно изстреляна на софийските избори с 170 000 гласа единствено за едната, а в този момент дружно двете обществени загрижени дами взеха взеха едвам 31 472 гласа – злополука с минус 140 000 гласа. Но кметът Васил Терзиев беше определен на правилото на избора на Георги Първанов за президент като по-малкото зло (срещу него опълчиха атакиста Волен Сидеров)
***.

Волно или несъзнателно, държанието на партиите по всякакъв начин подтиква публичното омерзение от тях, което е поредна стъпка към това от историята ни, познато като Деветоюнски прелом.

Разбира се, в този момент публично прелом няма.
Но от последните 3 години нашата парламентарна република (12 май 2021 – държавно управление на Стефан Янев) се ръководи близо 2 години от служебни държавни управления (19 месеца и 8 дни до през днешния ден, а още какъв брой време Глвчев ще е министър председател?).
При такава равносметка се вижда, че партийният партизанлък налива бетона на еднолично ръководство.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Както SafeNews писа, източници оповестиха, че ще има кабинет и Борисов ще разгласи формулата през днешния ден. Служебният кабинет става постоянен.

С такава бомба гръмна ПИК по информация на източници от ГЕРБ. Ключови фигури от ГЕРБ са призовани през днешния ден по обед в централата с концепцията, че ще вземат участие в брифинг.
Не става дума за най-коментираната формула ГЕРБ – Движение за права и свободи – Има Такъв Народ, няма да има сглобка Бойко – Делян Пеевски – Слави, акцентира информаторът на организацията.

Борисов ще стартира концепцията служебният кабинет да стане постоянен с възможна промяна единствено на министър-председателя Димитър Главчев.

Ще се чака окончателното решение на ЦИК за изборните резултати.

Още вести четете в: България, Избори 2024, Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР