Разследващите са се сдобили с лични бележки, които г-н Пенс

...
Разследващите са се сдобили с лични бележки, които г-н Пенс
Коментари Харесай

Майк Пенс каза на специалния прокурор, че първоначално е решил да пропусне производството на 6 януари, се казва в доклада

Разследващите са се сдобили с персонални бележки, които господин Пенс е записал след срещи, в това число с някогашния президент Доналд Тръмп, от Националния списък.

Една такава записка разкрива, че господин Пенс е решил, че ще пропусне узаконяването, тъй като има „ прекалено много въпроси “ и че би било „ прекомерно обидно за моя другар “, преди да заключи, че това е негово обвързване да се появи.

В един миг офисът на специфичния прокурор попита дали запетая в неговата скорошна книга е сложена вярно.

„ Знаете ли, не мисля, че имам пълномощията да трансформира резултата “, написа господин Пенс, който е споделил на господин Тръмп, като по-късно сподели на проверяващите, че запетаята е била погрешно сложена, споделиха източници пред ABC.

Бившият вицепрезидент и губернатор на Индиана сподели на проверяващите, че има намерение да напише, че е смъмрил господин Тръмп, да каже „ Знаете, че не мисля, че имам пълномощията да трансформира резултата “ и да твърди, че тогавашният президент знаеше, че неговият заместител не е в със...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР