Разследващите разкриха, че мъжът, който се самозапали пред израелското посолство,

...
Разследващите разкриха, че мъжът, който се самозапали пред израелското посолство,
Коментари Харесай

Последната публикация във Facebook на американския летец Арън Бушнел, преди да се самозапали пред израелското посолство

Разследващите разкриха, че мъжът, който се самозапали пред израелското посолство, е оставил последна обява във Фейсбук и видеоклип, описващ неговия претекстове.

Във видеоклип и разнообразни изявления Арън Бушнел цитира поддръжката на Съединени американски щати за Израел като повода да се самозапали и да почине пред постройката на Вашингтон. Съединени американски щати бяха подложени на критика за поддръжката им за Израел, откакто Хамас брутално атакува страната на 7 октомври, предизвиквайки интензивна война в Газа, която до момента е умъртвила над 28 000 палестинци (според Министерството на здравеопазването на Хамас в Газа, което не прави разлика сред цивилни и бойци) и 1410 израелци.

По-рано денем Бушнел написа обява във Фейсбук, която след това беше отстранена. Той написа: „ Много от нас обичат да се питат: „ Какво щях да върша, в случай че бях жив по време на робството? Или Юга на Джим Кроу? Или апартейда? Какво щях да върша, в случай че моята страна извършваше геноцид? “ Отговорът е, вие го вършиме. Точно в този момент. "

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР