Разследващите органи в Швеция обявиха, че са стигнали до нови

...
Разследващите органи в Швеция обявиха, че са стигнали до нови
Коментари Харесай

Полицията в Швеция разкри нови подробности за шокиращата смърт на журналистката, открита с отрязани глава, крака и ръце

Разследващите органи в Швеция оповестиха, че са стигнали до нови разкрития по отношение на гибелта на шведската журналистка Ким Вал, която бе открита мъртва на брега на Копенхаген, написа локалното издание на The Local, представен от "Фокус ". Според информацията, Вал е била наръгана няколко пъти с нож.

По-рано на подводницата на Мадсен бяха открити записи, показващи убийството на дами по нетрадиционни способи.

От полицията, обаче не знаят каква е повода за гибелта. Изданието припомня, че Вал бе в неопределеност няколко дни, откакто посети Петер Мадсен, притежател на подводница, направена в домашни условия. В следствие тялото на Вал бе открито на брега на Копенхаген с отрязани глава, ръце и крака.

Според думите на Петер Мадсен, откакто подводницата отплавала, той дружно с Вал решили да се качат на капитанския мостик. Мадсен задържал пред журналистката желязната врата, която тежала 70 кг, само че се подхлъзнал и вследствие на това тя се стоварила и блъснала дамата. Изобретателят твърди, че това е било изцяло трагичен случай и той е станал причина за гибелта й. След това решил да потопи "Наутилус " на дъното, тъй като тя станала причина за гибел.

Датчанинът признава своята виновност по отношение на това, което е направил с тялото на журналистката, само че декларира, че не е разчленявал дамата и не знае за какво е бил открит единствено нейния торс във водата. Освен това, той твърди, че е измъкнал натрупа през люка, като е употребявал въже, завързано за краката на Ким Вал. Според думите му, той не е закрепвал към тялото й никакви тежести, каквито бяха открити.
Припомняме, че на 10 август Ким Вал отплава с Мадсен на 17-метровата подводница "Наутилус ", на която той е основател. Журналистката искаше да изготви отчет по своя план и отплава дружно с изобретателя. Впоследствие, торсът на дамата без ръце, крайници и глава бе открит край брега на Копенхаген.

Петер Мадсен бе упрекнат в непредумишлено ликвидиране и безчинство над тялото на шведската журналистка, само че най-вероятно новите разкрития ще внесат смяна в обвиняването и делото, написа Блиц.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР