Разследващите нямат съмнения, че това е бил един от топ

...
Разследващите нямат съмнения, че това е бил един от топ
Коментари Харесай

Мартин, който заля Созопол с наркотици, се изправя пред съда, грози го затвор от 8 години

Разследващите нямат подозрения, че това е бил един от топ дилърите в морския курорт през това лято

Столичанинът Мартин Митев ще бъде изправен пред Бургаския областен съд през февруари по обвиняване за разпространие на опиати в Созопол, научи Флагман.бг. Мартин Митев, за който е известно, че гравитира към крайната почитател секта на ФК " Левски " - " София Запад ", е арестуван на 19 юли т.г. с цялостен букет от опиати - кокаин, метамфетамин, амфетамин и екстази. Общата им стойност, съгласно цени на правосъдната система, е 23 хил.лева. На пазарни цени - към 40 хил.лева.

Разследващите нямат подозрения, че това е бил един от топ дилърите в морския курорт през това лято. Мартин е пристигнал на морето, с цел да пласира опиати. Наел си е квартира, която употребявал за наркохранилище. Полицейските чиновници получили оперативна информация за депото, следили известно време Мартин и атакували дома му. 

По досъдебното произвеждане са събрани задоволително доказателства, уличаващи Мартин в наркодейността му. Той е предаден на съд от Окръжна прокуратура Бургас, а процесът ще стартира на 8 февруари. Обвинението против него е квалифицирано по чл.354а, ал.1 - от 2 до 8 години затвор.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР