Разследващите може би са постигнали пробив с действията си по

...
Разследващите може би са постигнали пробив с действията си по
Коментари Харесай

Германската полиция с акции по открадната гигантска златна монета

Разследващите може би са постигнали пробив с дейностите си по на гигантска златна монета от музей в Берлин, оповестяват немските медии, представени от БГНЕС.
Крадците отмъкнаха монетата на стойност 3,75 милиона евро през 2017 година и от този момент тя не е виждана. Берлинската полиция нахлу допълнително от дузина магазини за бижута и жилища в сряда по съмнения за връзки с грабежа през 2017 година от музея на Боде в столицата.
 Ваксинират до 20 000 души дневно в Берлин Ваксинират до 20 000 души дневно в Берлин
Германската столица Берлин се готви за всеобщите имунизации, осведоми БГНЕС. Планирано е да се имунизират до 20 000 берлинчани дневно,...
Преди три години крадците откраднаха гигантска златна монета на стойност 3,75 милиона евро, наречена „ Голям кленов лист “, която по този начин и не беше открита. в сряда полицията е иззела подправени монети, принадлежности за подправяне и петцифрена сума пари, оповестяват от полицията и прокуратурата в Берлин.
Полицията към момента прави оценка доказателствата, само че тези, против които бяха осъществени акциите, са обвинени в присъединяване в приемане за търговски цели на откраднати артикули и подправяне.
Не са осъществени арести. Осемте индивида, на възраст сред 14 и 51 години и, са обвинени, че са си набавяли откраднато злато, с цел да го претопяват и употребяват за произвеждане на подправени колекционерски златни монети. След това тези монети са били продадени посредством бижутерийни магазини, ръководени от членове на групата в регионите на Берлин Нойкьолн и Райникендорф.
Около 120 полицейски чиновници са взели участие в набезите против 14-те парцела.
 Автомобил се вряза в постройката на канцлерството в Берлин Автомобил се вряза в постройката на канцлерството в Берлин
Автомобил се вряза в оградата на постройката, в която се обитава офиса на на федералния канцлер Ангела Меркел в Берлин. Това заяви Ройте...
През февруари 2020 година трима обвинени бяха наказани на по няколко години затвор за кражбата на 100-килограмовия „ Голям кленов лист ”. По-рано проверяващ съобщи пред телевизия „ Шпигел ”: " Шансовете са 50-50, че въпреки всичко ще намерим остатъци от златната монета. "
Последните претърсвания пристигнаха два дни след ареста на основен обвинен в предходната година. Този обвинен е от същата незаконна група, обвързвано с кражбата на гигантската златна монета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР