Разследващи не насочват към версия за убийство на младата жена

...
Разследващи не насочват към версия за убийство на младата жена
Коментари Харесай

Флагман: Убита ли откритата мъртва учителка Адриана в Приморско?

Разследващи не насочват към версия за ликвидиране на младата жена Адриана СТ. от Пазарджик, открита мъртва в колата си в Приморско.

Тялото на пазарджиклийката е намерено по бански в автомобила, четири денонощия след гибелта й в заключена кола в Приморско.

Въпреки че до тялото е открита чантичката й с персоналните документи и че не става дума за грабеж, към този миг проверяващите са се насочили към съществена версия ликвидиране. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон, показват сътрудниците от Флагман.

Припомняме, че преди няколко часа, дамата е открита в личното си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало откакто два дни е била търсена след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. нощес в реното бе открито тялото – в напреднал етап на разложение – на ул. „ Лагуна “ – против бутиков хотел, наоколо до Северния плаж.

Жената се споделя Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка. Според други източници, тя учителсвала и в родния Пазарджик.

Близките й настояват, че е изключено да е била в меланхолия и да е протегнала ръка на живота си.

Поради невъзможността да се открият забележими външни следи от принуждение поради тежкото положение на останките, при аутопсията през днешния ден са взети единствено проби за хистологичен разбор – търси се съществуване на дрога или други субстанции, които биха провокирали гибел. Не може да се откри дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото към момента се намира в отделението по „ Съдебна медицина “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР