Разследващата полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин

...
Разследващата полицайка от ГДБОП и съпруга на показно разстреляния Мартин
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Вижте ЕРОТИЧНИТЕ СНИМКИ на жената на Мартин Нотариуса, които някой старателно почисти от Интернет

Разследващата полицайка от ГДБОП и брачна половинка на показно разстреляния Мартин Николов-Нотариуса, Гергана Божанова, крие гастрол в еротичната библия " Плейбой ", като в безграничното виртуално пространство са почистени до съвършенство всички следи, които да припомнят за палавото й минало.

 

Преди 10 години, малко откакто напуща риалити формата " Къртицата 2 ", Гергана, тогава Грънчарова, снима специфична фотосесия за броя, отдаден на Световното състезание по футбол в Бразилия.

 

Снимките са в напълно футболна атмосфера - на стадиона в Тетевен. Гергана театралничи с топка на цветовете на " Селесао ", а на различен от фотосите сервира съдийска свирка към устните си.

 

" Сесията е толкоз гореща, че тревата на стадиона в Тетевен увяхна, мрежите на вратите изгоряха, а седалките започнаха да излъчват тестостерон. Тя има вяра, че Бразилия ще стане първенец, ние – не! ", анонсират еротичните фрагменти на бъдещата полицайка в ГДБОП издателите на " Плейбой ".

 

Горещи фрагменти на българки, попадали на страниците на Мъжката Библия във виртуалното пространство има в обилие, даже и от броеве отпреди петнайсет години, от зората на изданието у нас. В няколко спортни и всемирски уеб страницата към момента стоят дописки за разголената риалити героиня от " Къртицата 2 ", само че от фотосите й няма и диря. Дори в уеб сайтове за оказионни артикули се намират за виртуално прилагане всички налични броеве на " Плейбой ", единствено не и оня, в който се е снимала Божанова.

 

Най-вероятно Мартин Нотариуса се е погрижил усърдно горещите снимки да изчезнат изцяло, с цел да не компрометират жена му след назначението й в ГДБОП.

 

За скандалното й наличие в системата се наложи през вчерашния ден вътрешният министър Калин Стоянов да дава доклад. Той разкри, че е уволнил брачната половинка на убития подозрителен, до момента в който е ръководел Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ", защото се съмнявал в експертизата и честността й.

 

Уволнената Божанова обаче апелира и съдът я възвръща на работа. След убийството на Мартин Нотариуса се разбра, че жена му постъпва в държавната работа след абсурден конкурс, считано от 20 май 2021 година. С предложение на основен комисар Калин Стоянов до МВР-министъра Бойко Рашков нейното служебно правно отношение е прекъснато, считано от 2 август 2021 година, заради отвод за издаване на позволение за достъп до класифицирана информация.

 

С решение на Административен съд-София град от 18 октомври 2021 година и доказано с ново решение от 24 март 2022 година на Върховния административен съд, някогашния модел на " Плейбой " е била възобновена като стажант в Министерство на вътрешните работи, считано от 11 май 2022 година

Инфо:  pik.bg

Тагове: Мартин Нотариуса Мартин Николов-Нотариуса Гергана Божанова ГДБОП Бойко Рашков Калин Стоянов МВР
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР