Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма,

...
Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма,
Коментари Харесай

Разследваща полицайка в основата на кървавата драма в Пловдив

Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма, която се разигра снощ в Кючук Париж и приключи със гибелта на 44- годишен служител на реда.

32- годишната дама почнала работа като дознател преди година и половина в районното ръководство в Карлово. Според нейни сътрудници малко по-късно се сближила с Добрин Лазаров. Младата дама обаче живеела с военослужещия Ангел Дребчев, написа "Трафикнюз ".

Мъжът е някогашен чиновник на 68-ма бригада, само че по-късно е напуснал и почнал работа като контрактор. Пътувал по задачи в точки, където има военни спорове. Очевидно нямал визия за протичащото се и бил шокиран, когато предходната вечер Лазаров се появил в жилището му на ул. "Волгоград ".

Избухнал скандал, който прерастнал във физическа разпра. На този стадий към момента не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Дребчев е употребявал нож и го е намушкал на няколко места.

На място е пристигнала кола за спешна помощ, която откарала Лазаров в УМБ. АЛ "Свети Георги ". Раните обаче били доста тежки и той умрял в шокова зала.

Случаят е стихотворец от Военна полиция, има формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив.

Ножът, с който е осъществено убийството, е открит на метри от местопроизшествието в кошче за отпадък.

По непотвърдена информация в ареста за Ангел и жена му. Очаква се от военната прокуратура да дадат повече информация за случая.

В момента военна полиция прави оглед на БМВ-то на Дребчев.

Очаква се органите на реда в Пловдив да излязат с публично известие по случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР