Разследващ репортер от Лас Вегас е бил намушкан до смърт

...
Разследващ репортер от Лас Вегас е бил намушкан до смърт
Коментари Харесай

Убиха разследващ журналист пред дома му

Разследващ кореспондент от Лас Вегас е бил намушкан до гибел пред дома си и полицията търси обвинен, това оповестиха управляващите.

Служители на столичната полиция в Лас Вегас намерили журналиста Джеф Джърман мъртъв с прободни рани към 10:30 сутринта в събота, откакто управляващите са получили позвъняване на 911, оповестиха от Las Vegas Review-Journal.

По първична информация 69-годишният немец е бил в свада с различен човек, която е довела до намушкането, което се счита за " изолиран " случай, споделят от полицията.

„ Смятаме, че кавгата е станала отвън дома “, съобщи на конференция капитан Дори Корен, представител на столичното полицейско ръководство в Лас Вегас. „ Имаме някои следи. Преследваме обвинен ”, добави той.

Глен Кук, изпълнителен редактор на Review-Journal, съобщи, че Герман не е съобщавал за никакви опасения по отношение на персоналната си сигурност или каквито и да е закани, отправени против него, на никого от управлението на вестника.

„ Семейството на Review-Journal е опустошено от загубата на Джеф “, споделя Кук в изказване. „ Той беше златният стандарт на новинарския бизнес. Трудно е да си представим какъв ще е Лас Вегас през днешния ден без него. “

Герман се присъединява към Review-Journal през 2010 година след повече от две десетилетия в Las Vegas Sun, където беше колумнист и кореспондент, отразяващ съдилищата, политиката, труда, държавното управление и проведената престъпност.

Той беше прочут с историите си за държавни злоупотреби и политически кавги, както и отразяването на всеобщата пукотевица през 2017 година на музикален фестивал в Лас Вегас, която умъртви 60 души и рани повече от 400 други.

Според Review-Journal Герман има магистърска степен от университета Маркет и е създател на книгата за престъпления от 2001 година „ Убийство в града на прегрешението: Смъртта на шефа на казино в Лас Вегас “, историята за гибелта на Тед Биниън, правоприемник на благосъстоянието на Horseshoe Club.

Превод: GlasNews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР