Разследващ екип от Военно-окръжна прокуратура - София в момента извършва

...
Разследващ екип от Военно-окръжна прокуратура - София в момента извършва
Коментари Харесай

Извънредна Информация! Разстрелян Е Един От Най-Смелите Българи! За Ужас На Всички Е Убит Самият

Разследващ екип от Военно-окръжна прокуратура - София сега прави оглед на местопрестъпление за смъртоносно прострелване на военнослужещ, оповестиха от прокуратурата.

Според очевидци, след осъществяване на планувани стрелби на полигона, при събаряне на картечница „ Браунинг “ от въоръжението на бойна бронирана машина „ Гардиан “ и качването ѝ в камион, редови войник Николай Тошев, на 31 години, от военно формирование 26 400 - Благоевград, се прострелял и по-късно е умрял, оповестиха от Министерство на защитата, написа новини.бг.

След осъществяване на инспекция на оръжието и отчет, че е изпразнено, почнала подготовка за превозване на картечницата. В този миг се създал изстрел, вследствие на който редови войник Тошев бил тежко ранен в лявото бедро. Незабавно е оказана първа здравна помощ от доктор от ВМА - Пловдив, който обезпечава стрелбите. Пострадалият е превозен с кола за спешна помощ към ВМА - София. По време на пътуването лекарският екип е установил гибелта на редника, написа Вести.бг.

Незабавно след приемане на известието, към мястото на случая е отпътувал уголемен проверяващ екип отпред с дежурния боен прокурор, дежурния боен следовател и чиновници на Военна полиция.

Образувано е досъдебно произвеждане и сега се организира оглед на място и други неотложни дейности по следствието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР