Разследванията, свързани с проблемите, се забавят от държавните органи на

...
Разследванията, свързани с проблемите, се забавят от държавните органи на
Коментари Харесай

Разследванията на проблемите се забавят, за да изтекат времето, докато не влезе в сила законът, казва бивш министър на Обединеното кралство

Разследванията, свързани с проблемите, се забавят от държавните органи на Обединеното кралство, които „ понижават часовника “ до 1 май, когато ще бъдат прекъснати, съгласно някогашен секретар на Северна Ирландия на Обединеното кралство.

Новият Закон на държавното управление на Обединеното кралство за проблемите в Северна Ирландия (наследство и помирение) гласи, че всички следствия, които не са стигнали до присъда до тази дата, ще бъдат прекъснати.

На тяхно място ще бъде основан нов орган за определяне на обстоятелства, който ще обезпечи конвенционален имунитет от правосъдно гонене за тези, които сътрудничат на следствията.

 

„ Казаха ми авторитетно, че основни следствия за завещание ще бъдат съзнателно забавени, тъй че да изтекат, както е планувано в закона, на 1 май “, сподели сътрудника от Лейбъристката партия лорд Хейн.

В Обединеното кралство Камарата на лордовете, той попита министъра на службата за Северна Ирландия лорд Кейн: „ Във връзка с следствията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР