Разследването за снощната стрелба в София продължава. Разпитани са множество

...
Разследването за снощната стрелба в София продължава. Разпитани са множество
Коментари Харесай

Извършват обиск в дома на Йомови

Разследването за снощната пукотевица в София продължава. Разпитани са голям брой очевидци, прегледани са и камерите на бензиностанцията. Лицето, възпроизвело изстрела, е мъж на възраст сред 50-55 години, висок към 170 см. Информацията в медиите се разминава. По непотвърдена информация футболистът Георги Йомов е арестуван. Според едни източници е стрелял братът на Йомов, съгласно други татко му.

Извършва се и обиск в дома на семейство Йомови. Футболистът на ЦСКА е обяснил, че на бензиностанцията е зародил спор с брат му и още няколко непознати за него лица. Брат му се е обадил на татко им, който по-късно е пристигнал и по време на разправията е стрелял, осведоми bTV.

Братът и бащата на Йомов се търсят от полицията. Единият колите, които са били на бензиностанцията по време на сдърпване сред две групи, която е прераснала в престрелката, е владеене на футболиста на ЦСКА Георги Йомов. Първоначално той отхвърли да е бил арестуван или разпитван.

Появи се информация и за положението на потърпевшите. По-младият от простреляните нощес мъже е признат в Клиника по травматология във Военномедицинската академия (ВМА), другият е освободен за домашно лекуване, защото не е поискал да остане в болничното заведение, от ВМА.

36-годишният мъж, който е останал за лекуване, е с прострелна рана на двете бедра и няма заплаха за живота му. Нараняванията на двата крайници са от един патрон.

Инцидентът нощес стана към 22:20 ч., когато двама мъже - на 36 и 26 години, бяха простреляни на бензиностанция на столичния Околовръстен път.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР