Разследването за катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче,

...
Разследването за катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче,
Коментари Харесай

Разследването на дрогирания, убил млада жена, отива в националното следствие

Разследването за злополуката в Шумен, при която почина младо момиче, отива в националното разследване. Това каза за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Иван Гешев Сийка Милева.

Инцидентът стана към 21:20 часа на 28 септември на кръгово кръстовище на бул. „ Цар Симеон Велики “ в Шумен сред два автомобила. Вследствие на конфликта 22-годишна жена, управлявала едното транспортно средство, умря, а возещата се до нея пътничка бе настанена в болничното заведение в Шумен със междинна телесна щета. Обвинен за случая е Живко Кюркчиев.

Вчера шуменският областен съд пусна Кюркчиев под „ домакински арест “.  Решението на съда не е дефинитивно. Прокуратурата може да стачкува пред апелативния съд във Варна.

Милева уточни, че следствието се чака да пристигна в София по предложение на прокуратурата в Шумен. Ще бъде направена преценка дали друга, равна по степен прокуратура, да оказва контрол по следствието, сподели тя.

Освен това прокуратурата е почнала следствие по случая със самозапалилия се автомобил, който Кюркчиев е карал и който е бил на паркинг на Министерство на вътрешните работи.

От Министерство на вътрешните работи обясниха, че на въпросния паркинг има видеонаблюдение. От него се вижда, че няма интервенция върху колата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР