Разследването за катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче,

...
Разследването за катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче,
Коментари Харесай

Разследването за катастрофата в Шумен, при която загина младо момиче, отива в националното следствие

Разследването за злополуката в Шумен, при която почина младо момиче, отива в националното разследване.

Това сподели за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева. Инцидентът стана към 21:20 часа на 28 септември на кръгово кръстовище на бул. „ Цар Симеон Велики “ в Шумен сред два автомобила. Вследствие на конфликта 22-годишна жена, управлявала едното транспортно средство, умря, а возещата се до нея пътничка бе настанена в болничното заведение в Шумен със междинна телесна щета. Обвинен за случая е Живко Кюркчиев. Вчера шуменският областен съд пусна Кюркчиев под „ домакински арест “. 

От прокуратурата той да остане в ареста за непрекъснато.

Решението на съда не е дефинитивно. Прокуратурата може да стачкува пред апелативния съд във Варна. Милева уточни, че следствието се чака да пристигна в София по предложение на прокуратурата в Шумен. Ще бъде направена преценка дали друга, равна по степен прокуратура, да оказа контрол по следствието, сподели тя. Освен това, прокуратурата е почнала следствие по случая със самозапалилия се автомобил, който Кюркчиев е карал и който е бил на паркинг на Министерство на вътрешните работи.

Потърсени за коментар, от Министерство на вътрешните работи обясниха, че на въпросния паркинг има видеонаблюдение. От него излиза наяве, че няма интервенция върху колата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР