Разследването за Къщата в Барселона в Испания НЕ е прекратено!.

...
Разследването за Къщата в Барселона в Испания НЕ е прекратено!.
Коментари Харесай

БОЕЦ: Разследването за Къщата в Барселона НЕ е прекратено!

" Разследването за " Къщата в Барселона " в Испания НЕ е прекъснато! ".

Това оповестяват от гражданско съдружие БОЕЦ посредством обява във Фейсбук.

" Като вносители на сигнала в Каталунската антикорупционна прокуратура, БОЕЦ уведомяваме българските жители, медии и институции за следното:

Проведена е среща сред представители на каталунската прокуратура и представител на Специализираната прокуратура в България, на която от испанска страна са предоставени документи и материали по подготвеност касаещи откритите обстоятелства за следствие на произхода на средствата. Така нареченото " предикатно " закононарушение. Това следствие е ПРЕКРАТЕНО от Гешев и българската прокуратура!

Каталунската антикорупционна прокуратура продължава с дейности по следствие на сигнала и откритите данни за пране на пари, данъчни и финансови закононарушения, в които са забъркани български жители. Сред тях, визиран персонално в сигнала, е и Бойко Борисов. Установени са неоспорими доказателства за разноски, които не се кредитират и оправдават от формалните приходи на разследваните физически и юридически лица, които са обект на следствието ", оповестяват още БОЕЦ.

" БОЕЦ ще осведомяваме, както и постоянно сме го правили за всяко развиване по случая ", допълват от гражданското съдружие.

" Припомняме, че по проблема " Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов " и обвързваните с нея лица, усвоили по разнообразни планове милиони евро европейски средства, внесохме сигнал и до Европейската прокуратура, който е на вниманието на Лаура Кьовеши. БОЕЦ считаме, че точно по тази скица " аз на вас, вие на любовницата ми " е финансирана договорката за пазаруване на къщата и магазина в Барселона. Само че, в края на веригата, европейските (каквито сме и ние) данъкоплатци заплащат цената ", пишат още те.

" Предизборните подправени вести и неистини би трябвало да бъдат разобличавани! ", безапелационни са от БОЕЦ.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР