Разследването срещу бившия министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е

...
Разследването срещу бившия министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е
Коментари Харесай

Елена Йончева: Tрябва да се разнищи системата, изградена от Бойко Борисов

Разследването против някогашния министър-председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г наподобява като късмет за излекуване на страната. Целта е да се разнищи системата, построена от него и ръководещите от ГЕРБ. Това разяснява Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в, евродепутат от групата на социалистите и демократите, в изявление за предаването " РеАктивно " на Дарик радио, оповестиха от нейния офис.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 77
Надявам се, че Министерство на вътрешните работи си е свършило работата и съдът ще се произнесе за виновността и закононарушенията на някогашния министър председател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и тези към него, съобщи още Йончева.

Социалистите в Европейския парламент също излязоха с позиция, осведомят от офиса на Йончева. " Очакваме правораздаването да хвърли светлина върху толкоз доста сенчести каузи от десетте години, в които Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше на власт. Правосъдието би трябвало да спечелва и да покаже на народа на България и на Европейския съюз, че има нулева приемливост към злоупотребата с Европейски Съюз и национални средства. България не заслужава ръководство в полза на един човек и неговата партия ", се споделя в позицията.

Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в заяви, че е изпратила писмо до Европейската прокуратура с искане за повече информация по следствието против Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Тя е в контакт със службата на европейския основен прокурор Лаура Кьовеши и в качеството си на член на Мониторинговата група за народна власт на Европейския парламент. От 2020 година България е под наблюдението на групата, като в това число екип от европейски депутати бяха на задача в София в края на м.г.

Йончева чака в годишния отчет на Европейската прокуратура, който ще стане прочут идната седмица, да има повече детайлности за част от 120-те случая, свързани с България, по които се работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР