Разследването по случая със семейство Арабаджиеви продължава на пълни обороти,

...
Разследването по случая със семейство Арабаджиеви продължава на пълни обороти,
Коментари Харесай

Запорирано е цялото имущество на Арабаджиеви, което е на физически лица

Разследването по случая със семейство Арабаджиеви продължава на цялостни обороти, запорирано е цялото им имущество, което се води на физически лица. Издирването на семейство Арабаджиеви е задача на Министерство на вътрешните работи и на задграничните ни сътрудници. Това съобщи зам.-главният прокурор и началник на Специализираната прокуратура Иван Гешев.
Според Гешев е изцяло обикновено при такива случаи и каузи обвинените да се укриват. Виждате, че има един подобен случай от три години, разясни прокурорът, визирайки някогашния притежател на Корпоративна комерсиална банка (КТБ) Иван Гешев.
Същевременно основният прокурор Сотир Цацаров сподели сбито, че продължава оповестената при започване на тази година инспекция на лица, които разполагат с първокласни коли и парцели.
Главният прокурор приказва и за продължаващата процедура по екстрадиция на Димитър Желязков-Митьо Очите. Изпълнили сме своите отговорности, турските управляващи извършват според турските закони своите отговорности, добави Цацаров. Той посочи, че не има вяра казусът " Митьо Очите " да се трансформира при положение " Цветан Василев ". Сотир Цацаров смята и, че неналичието на решение за екстрадиция на Василев е поради фактори отвън сръбската правосъдна система.
Цацаров дефинира като " отличен експерт " някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, който през днешния ден (20 септември) беше одобрен за министър на вътрешните работи от Народното събрание. Той изиска и бързо решение за кадровите проблеми на Специализирания углавен съд. " Този опит работи и би трябвало да бъде подкреп ", сподели Цацаров. Главният прокурор добави, че имал уверенията на държавното управление да бъдат решени и сградния проблем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР