Разследването по случая с изчезналия 12-годишен Александър от Перник ще

...
Разследването по случая с изчезналия 12-годишен Александър от Перник ще
Коментари Харесай

„Детето е оцеляло, защото се е борило“. Александър от Перник е намерен точно в 14:27 часа



„ Разследването по случая с изчезналия 12-годишен Александър от Перник ще продължи “. Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев от Перник в ефира на bTV, откакто преди часове детето беше открито в над Червена могила – извънредно труднодостъпна околност край Радомир.

Детето е открито в тъкмо 14:27 часа, заяви шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Павел Млеканов на брифинг пред медиите.

„ Детето е оживяло, тъй като се е борило “, сподели единият от мъжете, разкрили детето. Той разясни, че изискванията в планината са доста тежки. „ Детето е оживяло единствено. Ние просто му помогнахме да се прибере “, сподели мъжът и уточни, че детето поискало вода. Мъжете описаха, че детето било открито в дере.

Александър бе открит жив над Радомир в труднодостъпна околност. На място е дошъл медицински екип, а малко след 15:00 часа детето е постъпило в „ Пирогов “, с цел да бъде прегледано. Баща му е с него в болничното заведение.

12-годишният Сашко бе в неопределеност от 11 ноември.

В акцията се включиха стотици доброволци. Тя беше координирана от ГДНП, Жандармерията, ОДМВР – Перник и планински спасители.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР