Разследването по случая "Негован" буксува. Шести ден самоличността на двете

...
Разследването по случая "Негован" буксува. Шести ден самоличността на двете
Коментари Харесай

Проговори мъжът, открил заловещата находка край Негован

Разследването по случая "Негован " буксува. Шести ден самоличността на двете жертви и техният екзекутор остава загадка за криминалистите.

Пред БТВ проговори мъжът, намерил човешките остатъци. В събота Иван отива за риба на водоема в Негован. Придружава го приятелката му. Не са сами край водата, за риба са пристигнали още хора. Привечер мъжът се натъква на злокобната находка.

Само един череп видях и това беше на брега. На човек, то си проличава. Звъннах на полицията, спомня си Иван.

Въпреки че не е единствен очевидец, единствено Иван изчаква служителите на реда на мястото, тъй като всички си тръгнали след позвъняването в Министерство на вътрешните работи, споделя той и добавя, че на водоема е имало риболовци и от село Негован, само че всички са напуснали мястото след подаването на сигнала.

Засега единствено три сигнала от жители са постъпили в полицията, а инспекцията им не е дала резултат. Преди ден проверяващите пуснаха фотоси на облеклата на жертвите с молба, в случай че някой ги разпознае, да подаде сигнал.

Междувременно част от назначените експертизи са подготвени. Ясно е към този момент, че убитите не са били родственици. Възможно е обаче да са брачен партньор и брачна половинка, считат криминалистите.

По неофициална информация търсенето е ориентирано главно в региони, близки до Негован. Проверява се за невзети пенсии, както и неплатени от месеци домашни сметки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР