Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно,

...
Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно,
Коментари Харесай

Живко Коцев: Разследването на убийството на Пейо Пеев ще е обективно и всеобхватно

Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно, всестранно. Това значи, че ще изясним всички въпроси, които касаят директно убийството, неговото авторство, по този начин и съпътстващите процеси, които касаят взаимоотношенията вътре в фамилията, метод на развъждане на децата, инспекция на съществуване на тъжби, които да са постъпили в полицейски структури. Ще се извърши всеобхватна инспекция на всички изказвания. Това съобщи във Велико Търново основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев във връзка изказвания на комшия, че майката Габриела не е поставя наставнически грижи за огромния наследник Михаил и детето е ходело босо и голо в студа.

Съвсем скоро ще завърши дисциплинарното произвеждане против отстранения началник на Криминална полиция в Стамболийски Дамян Капов. За него околните на убития Митко в Цалапица са обезпокоени, че ще бъде върнат на работа. " Ние в устрема си да разкрием виновници не би трябвало да нарушаваме и права. Има периоди за осъществяване на дисциплинарни инспекции, разбирам терзанията на околните, само че въпреки всичко по отношение на служителя Капов е формирано дисциплинарно произвеждане, отхвърлен е от служба, само че това премахване е месец-два до три, след което инспекцията може да продължи до 6-месечен период. Вярвайте, че тя ще завърши напълно скоро и ще обявим тогава резултатите. Не желая да предопределям резултата ", сподели основният секретар.

Той увери още, че натискът на българо-турската граница е най-малък. За последното денонощие са регистрирани едвам 28 опита за незаконно прекосяване на границата. " Твърдя, че имаме съвършени партньорски взаимоотношения с турските управляващи и с помощта на това имаме тези положителни резултати. Колегите от турската страна от правоохранителните структури организират също пълномащабни интервенции по противопоставяне на мигрантския напън. Следим процесите, проучваме ги, тъй че за момента в действителност няма условия за терзание ", сподели Живко Коцев.

Има проект за модернизиране с нови системи за наблюдаване, така наречен интегрирани системи за защита на държавната граница, добави Коцев.

Той участва на доклад разбора на локалната полицейска дирекция на която бе началник преди време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР