Разследването на трагедията в Мюнстер, където микробус се вряза в

...
Разследването на трагедията в Мюнстер, където микробус се вряза в
Коментари Харесай

МВР: Трагедията в Мюнстер няма връзка с ислямския тероризъм


Разследването на нещастието в Мюнстер, където микробус се вряза в почтени жители, продължава, само че не е открита връзка с ислямския тероризъм. Това съобщи министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер.

„ В момента разполагаме със сведения, че нарушителят е работил самичък и не бил по отношение на терористични кафези “, сподели той. Зеехофер означи, че „ не може да има безспорна сигурност “, макар всички ограничения, които органите на реда подхващат. „ Трябва да създадем непрекъснато всичко, което е по силите ни, с цел да предотвратим сходни закононарушения в бъдеще “, съобщи немският вътрешен министър

На 7 март немски жител с психологични отклонения насочи микробуса си в група хора в Мюнстер. В резултат на случая починаха трима души, в това число нарушителят, а други сред 20-30 бяха ранени.

По данни на телевизия n-tv, нападателят е притежател на три жилището. Единият от тях се намира в град Мюнстер, другите два – във федералнта провинция Саксония. Той ги е давал чартърен, а с парите е живеел. Освен това, на негово име са регистрирани пет автомобила, с единия от тях е осъществено закононарушението.

При обиска на жилището на виновника за кървавия случай беше открит макет на автомат Калашников. Полицията към този момент се е свързала с индивида, от който този макет е платен. Целта е да се научи колкото е допустимо повече за претекстовете на нарушителя. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР