Разследването на смъртта на оператора Халияна Хътчинс, която беше на

...
Разследването на смъртта на оператора Халияна Хътчинс, която беше на
Коментари Харесай

Затвор заради убитата от Алек Болдуин операторка - може да има и такъв развой

Разследването на гибелта на оператора Халияна Хътчинс, която беше на снимачната площадка на уестърна " Ръжда ", може да докара до наказателни обвинявания. Това сподели прокурорът на окръг Санта Фе Мери Кармак-Алтуайз пред The New York Times, съобщи БГНЕС.

" Ние не изключихме нищо. На този стадий всичко е допустимо, в това число и предявяването на наказателни обвинявания ", цитира я вестникът.
 Оръжейникът, поради който Алек Болдуин простреля човек, не за пръв път прави по този начин Оръжейникът, поради който Алек Болдуин простреля човек, не за пръв път прави по този начин
Реквизиторът и помощник-режисьор, който подал на Алек Болдуин револвер, зареден с бойни патрони, е бил уволнен от друга продукция имен...

Родената в Съюз на съветските социалистически републики Хътчинс умря в болница откакто Болдуин я простреля на снимачната площадка с револвер, който трябваше да бъде зареден с халосни патрони. Режисьорът на кино лентата Джоуел Соуза също беше ранен при този случай. След нещастието фотосите на устърна " Ръжда " в американския щат Ню Мексико бяха прекъснати.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР