Разследването на смъртта на легендарния Диего Армандо Марадона все още

...
Разследването на смъртта на легендарния Диего Армандо Марадона все още
Коментари Харесай

Личният лекар на Марадона е фалшифицирал подписа на Златното момче

Разследването на гибелта на именития Диего Армандо Марадона към момента продължава, а аржентинските медии разгласяват нови резултати.

Марадона умря преди няколко месеца, което мощно раздруса футболния свят, само че скоро по-късно се появиха съмнения, че той не е получил нужната здравна помощ, от която се е нуждаел. Бе намерено следствие на неговата гибел.

Един от главните обвинени е неговият доктор Леополдо Луке, тъй като нещата, които той сподели след гибелта на Марадона не съответстват с всичко, което в действителност се е случило.

Разследването даже потвърди, че Луке е фалшифицирал подписите на Марадона върху основни документи по време на лекуването.

Доказано е, че Луке в този момент е един от главните обвинени за гибелта на Марадона и наподобява лекарят в действителност крие някои тъмни секрети.

След като Марадона умря, Леополдо Луке пръв разгласява фотография с аржентинската футболна легенда и провежда конференция, на която се разплака и изясни на всички по какъв начин Диего е отказал лечението му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР