Разследването на смъртта на Алексей Навални е удължено, съобщили руските

...
Разследването на смъртта на Алексей Навални е удължено, съобщили руските
Коментари Харесай

Все още не е установено защо е починал Навални, не пуснаха майка му в моргата и удължиха разследването

Разследването на гибелта на Алексей Навални е удължено, съобщили съветските следователи на майката и юристите на починалия опозиционер, който умря при неразбираеми условия на 16 февруари, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Не е известно какъв брой време ще продължи. Причината за гибелта към момента е неустановена. Те лъжат, играят за време и даже не го крият “, съобщи говорителката на Навални Кира Ярмиш.

Майката на Алексей Навални не е била позволена до моргата в съветския град Салехард, написа в обществената мрежа говорителката.

„ Единият от юристите безусловно беше избутан на открито “, съобщи Ярмиш и уточни, че чиновниците на моргата не са поискали да отговорят на въпроса къде е тялото на Навални.

Три дни след кончината на дисидента, тялото му продължава да бъде в неопределеност. През уикенда майката на Навални, Людмила Навалная, и юристът му пътуваха до наказателната колония в арктическия север на Русия, където Навални беше държан от предходната година, с цел да намерят тялото му, само че получиха спорна информация от разнообразни институции за местонахождението му.

Според доближените на Навални повода за спорната информация по отношение на местонахождението на тялото му е, че съветските управляващи се опитат да прикрият повода за гибелта на опозиционера.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР