Разследването на случилото се на снимачната площадка на Rust и

...
Разследването на случилото се на снимачната площадка на Rust и
Коментари Харесай

Неприятностите за Алек Болдуин се задълбочават

Разследването на случилото се на снимачната площадка на Rust и аргументите за гибелта на Халина Хътчинс продължава. Междувременно обаче член на екипа на продукцията към този момент заведе дело против Алек Болдуин и редица други лица, свързани с Rust.
 Матю Хътчинс, брачният партньор на Халина Хътчинс, Rust и правосъдното дело, което заведе
Какво предприе брачният партньор на починалата Халина Хътчинс

Каква е истината зад нещастието по време на фотосите на Rust

Серж Светной, който е бил основен електроинженер на кино лентата и непосредствен другар с починалата Хътчинс, съди огромна част от екипа на Rust за немарливост.

Той споделя, че случилото се му е предизвикало тежка прочувствена контузия и че патронът за малко го е пропуснал. Светной е бил първият, който се е опитал да помогне на Халина, откакто тя е била смъртоносно простреляна.

От Военновъздушни сили прецизират, че към момента полицията на Санта Фе не е повдигнала публични обвинявания против никого. 63-годишният Светной даде конференция, на която съобщи, че е виждал оръжията, захвърлени на земята на снимачната площадка няколко дни преди съдбовната пукотевица.

В постове в формалния си профил в Instagram той упреква за случилото се най-много продуцентите на Rust, които по думите му са наели неопитни и нискоквалифицирани фрагменти на значими позиции, с цел да спестят пари. Между тях е основната оръжейничка на продукцията - 24-годишната Хана Гутиерес Рийд.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР